B&B Homesystem Accessoires

B&B Home Switch

Zeer stijlvol en zeer praktisch zijn de schakelaars van de B&B Home serie. Een strak design met fraaie afwerking in verschillende materialen en kleurstellingen en configuraties, LED verlichting, optioneel voorzien van een temperatuursensor of een bewegingsdetector en indien gewenst kan de werking van de toetsen als tekst ingegraveerd worden.

Alle uitvoeringen kunnen in 24V drukknop versie geleverd worden of met KNX bus protocol.

B&B Home IP Room Controller

Met de IP Room Controller kunt u op makkelijke wijze alle functies in de kamer bedienen. Met behulp van het OLED display kunt u de juiste sfeer instellen, kiest u uw favoriete muziek, stelt u de temperatuur in, enzovoorts.
Ook laat de IP Room Controller de temperatuur in de kamer zien in het display.

Het display is door zijn omvang beperkter voor uitgebreide bediening dan een touchscreen maar door de toetsen langer in te drukken kan door de verschillende kamers gescrolld worden tot een maximum van 10 te programmeren kamers per IP Room Controller.

Luchtkwaliteit meting / bewegingsdetectie / orientatieverlichting

De B&B Ceiling Detector zorgt naast nauwkeurige bewegingsdetectie ook voor een gezond binnenklimaat door het sturen van het ventilatiesysteem.
Deze sensor meet onder andere temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, PM 2.5 / PM 10 fijnstof, TVOC (vluchtige organische stoffen) en CH20 gas.
Tevens is deze detector leverbaar met oriëntatieverlichting.

B&B Home Deurcommunicatie

Het deurvideo belpaneel is het visitekaartje van uw entree. Een onvergetelijke eerste indruk laat u bij uw bezoeker achter wanneer deze aanbelt bij een B&B Home Videophone paneel.
Wanneer het Videophone belpaneel is uitgevoerd met een camera worden er foto’s gemaakt bij het aanbellen die u via het touchscreen direct terug kunt zien.

Met de telefoon aan het touchscreen of met de overige telefoons in uw woning kunt u spreken met uw bezoeker, maar ook als u niet thuis bent kunt u via uw GSM uw bezoeker vragen waarvoor hij komt en hem vragen het te bezorgen pakket in uw garage te leggen. Uiteraard opent u de garagedeur met uw telefoon.

Een eenvoudige stijlvolle oplossing is beschikbaar als u alleen een deurbel wenst, of een deurbel met camera.