Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief!

U zult onze nieuwsbrief vanaf nu ontvangen.

Uw Domotica Adviseur in Premium Living

Premium Living met Walthuis Domotica

WaltHuis Domotica zorgt met het B&B Homesystem voor een ware upgrade van uw woongenot. Luxe wonen wordt Premium Living. Door op de juiste manier technieken toe te passen wordt uw droomwoning naar het hoogste niveau gebracht. Zelfs het subtiel toepassen van domotica in meer bereikbare projecten zorgt al voor een ongekende woonervaring.

Al vele jaren kies ik voor een nuchtere benadering voorzien van scherpe randjes: nagenoeg alles kan, niets moet. Ik laat techniek de behoefte invullen, de manier waarop en waarmee wordt samen met u bepaald. Het mooiste is als nieuwe ideeën worden toegepast, immers, de mogelijkheden van het B&B Homesystem worden slechts begrensd door uw verbeelding.

De nauwe samenwerking tussen WaltHuis Domotica en de Belgische fabrikant Bits & Bytes staat voor een uitgebreid team van experts en al ruim 30 jaar voor vele honderden enthousiaste Premium Living bewoners, onze B&B Homesystem ambassadeurs.

Waarom WaltHuis als uw Domotica Adviseur

  • Uw woning is comfortabel. Sfeerverlichting, verduistering, multimedia, binnenklimaat: volledig naar uw voorkeuren. Alles is overzichtelijk en, heel belangrijk, alles is voor iedereen begrijpelijk en door alle bewoners te bedienen!
  • Uw woning is veilig. Dat ervaart u omdat u weet dat deuren gesloten blijven voor onbevoegden, u ziet wie zich bij uw poort aanmeldt en u weet altijd wie zich in en om het huis bevindt. Veilig omdat uw woning uw dierbaren beschermt.
  • Uw woning houdt rekening met energie. Ruimtes zijn wanneer nodig geventileerd en op de juiste temperatuur, uw woning maakt gebruik van aangeboden energie en stopt onnodig verbruik.
  • Uw woning: uw privacy. Alle sensoren en statusgegevens worden lokaal door het systeem ingezet en zijn alleen voor u zichtbaar.

U ook een WaltHuis?

Gesprekken zijn meer dan inspirerend, ik maak graag een afspraak.

Michael Walthuis

Walthuis Domotica Premium Living Domotica Adviseur

Over WaltHuis Domotica

Al ruim 20 jaar ben ik actief in de wereld van elektro installaties in verschillende functies. Van hoofd verkoop tot commercieel directeur. Nu als oprichter en drijvende kracht van WaltHuis Domotica.

In de periode van 2004 tot 2015 heb ik mij ontfermd over de afdeling domotica en heb in die periode zeer nauw samenwerkt met de fabrikant van het B&B Homesystem; Bits & Bytes (Hasselt, Belgie).

Na 2015 was ik gedurende 3 jaar naast mijn dagelijkse directiefunctie nog steeds als domotica ambassadeur actief en vond het in 2019 tijd om te starten met WaltHuis Domotica als exclusief importeur van het B&B Homesystem in Nederland.

De nauwe samenwerking met fabrikant Bits&Bytes en een netwerk van gespecialiseerde dealers en installateurs maakt dat ieder project in Nederland het WaltHuis B&B Homesystem kan ervaren.