WaltHuis Domotica. Zo voelt thuis.

B&B Touchscreen Keuken
WaltHuis Domotica Premium Living Domotica Adviseur
WaltHuis Domotica Premium Living Domotica Adviseur

Het B&B Homesystem domotica zorgt dat u van uw woning zult genieten met technieken die bijdragen aan uw woongenot. Wetende dat al die technieken perfect met elkaar samenwerken maakt dat u zich happy voelt, in controle. Belangrijk is dat uw gezinsleden dat zelfde gevoel delen zonder te hoeven weten hoe alles werkt.

Uit jarenlange ervaring weten wij hoe het eindresultaat uw verwachting kan overtreffen.
Wij zorgen ervoor dat wonen echt een ultieme belevenis wordt waar u keer op keer meer van zult gaan genieten.

High-end domotica, met het B&B Homesystem worden de mogelijkheden slechts beperkt door uw verbeelding.

Michael Walthuis profiel

Over ons

Uw eigen woning voelt als een maatwerkkostuum. U heeft er veel aandacht aan gegeven om uw woning aan uw wensen te laten voldoen. Door domotica op de juiste manier toe te passen voelt uw woning altijd als in de mode, het is altijd up to date.
Ons doel is om met domotica de dagelijkse woonbeleving zo comfortabel mogelijk te maken voor alle bewoners en door iedereen eenvoudig te bedienen.

Wij zorgen dat de juiste keuze maakt tussen:
Het toegankelijke huisautomatisering systeem van Delta Dore dat zorgt voor modern gemak en in iedere woning is toe te passen, bestaand of nieuwbouw.
Het high-end domoticasysteem van B&B Homesystem dat alle technieken in een woning echt met elkaar laat communiceren om die ultieme woonbeleving voor u te realiseren.

WaltHuis Domotica, IEDEREEN een professioneel Smart Home.

Michael Walthuis.

Uw wensen zijn niet standaard

BERICHTEN

NIEUWS

Nieuwe TYDOM HOME en TYDOM PRO

NIEUWE TYDOM GATEWAYS Een belangrijk nieuw product, eigenlijk 2 producten, zijn de nieuwe versies van de belangrijke TYDOM 1.0 namelijk de TYDOM HOME en de TYDOM PRO. Hierdoor is vanaf nu

Lees verder »

Uw woning onder uw controle