Camerabewaking zonder abonnement

Delta Dore logo
Zonder zorgen uw woning verlaten met live camerabeelden

Houd uw huis of kantoor in de gaten terwijl u op reis of op vakantie bent. Geniet van gemoedsrust, wetende dat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste indringers. Bewakingscamera’s zijn een eenvoudige alternatieve manier om uw bezittingen en dierbaren te beschermen.

De camera’s TYCAM 1100 INDOOR en TYCAM 2100 OUTDOOR zijn eenvoudig te installeren, zijn intuïtief en hebben een fabrieksgarantie van vijf jaar. Zij nemen verschillende beveiligingstaken voor hun rekening: beschermen, monitoren, detecteren, ontraden en alarmeren.

De bijbehorende TYDOM HUB en app houden u in contact met uw huis, waar u ook bent.

TYCAM: Een echte beveiligingscamera

Deze camera staat altijd klaar om eventuele problemen binnen of buiten het huis vast te leggen. De Tycam-camera biedt:

  • Geïntegreerde detectie met video-analyse
  • Een waarschuwingssysteem met pushmelding en video op uw smartphone
  • Videogeschiedenis die tot 30 dagen kan worden gedownload of opgeslagen

Zie wat er bij u thuis gebeurt, op elk moment. Het is direct, wanneer u maar wilt, dag of nacht… en zo geruststellend!

Met live streaming heeft THE TYDOM APP een videodisplay dat kan laten zien wat er gebeurt in de cameradetectiezones. Deze functie kan snel worden uitgeschakeld voor privacy.

Blijf verbonden altijd en overal ZONDER ABONNEMENT

Dankzij meldingen en live feeds worden eventuele inbraakpogingen direct gesignaleerd via de Tydom-app op je smartphone of tablet. Video’s zijn snel toegankelijk zonder abonnement, zodat u gerustgesteld kunt worden of actie kunt ondernemen.

Dankzij Full HD 1080p en H.265-compressie (de beste op de markt), bieden Tycam-camera’s een uitstekende beeldkwaliteit, zowel binnen als buiten, dag en nacht. Slecht internetbereik op de smartphone? Voor de duidelijkheid worden de video’s automatisch naar de beschikbare de bandbreedte tot 50% in grootte aangepast.

Meer weten? Vul het formulier onderaan de pagina in en ontvang onze brochure. Een van onze experts zal contact met u opnemen voor advies en de levermogelijkheden met u bespreken. U krijgt gegarandeerd een betrouwbare en duurzame installatie.