Comfort tijdens de donkere dagen

Nu het seizoen met de donkere dagen weer is aangebroken brengt u vaker tijd binnenshuis door. Uw woning verandert vanzelf mee in deze donkere maanden: overal in uw woning wordt de sfeer aangepast door licht- en temperatuursensoren of kiest u gewoon zoals iedereen gewend is zelf met de schakelaars uw eigen voorkeuren.

Bij thuiskomst is het al donker als iedereen in de keuken samenkomt voor het diner en om de dag door te nemen. Het riante 22” touchscreen geeft in één oogopslag de status van de woning weer en u kiest met de TV functie voor het journaal.

Geen plannen vanavond. Na het diner verandert u de woonkamer in een gezellige ruimte door de gordijnen rondom te laten sluiten en de haard vanzelf te ontsteken. U brengt relaxed de avond door met uw favoriete serie via de homecinema.

Iemand meldt zich aan de poort. De speaker vertelt u dat er bezoek is, u kijkt even naar het touchscreen in de woonkamer en ziet dat het bekenden zijn. U kiest ervoor om de bezoekers met uw telefoon te woord te staan en op het filmdoek de camera’s op de poort te richten om te zien of er geen ongenode gasten zich uit het zicht van de videofoon ophouden.

Het zijn vrienden die onverwacht op bezoek komen. Met een druk op de knop verdwijnt de projector samen met het filmdoek en klinkt overal uw favoriete muziek waardoor de hele setting ineens een stuk levendiger wordt. De TV die vanachter het filmdoek weer verschijnt laat de foto’s zien van uw laatste vakantiereis.

Toch even het terras op? De verwarmers gaan aan bij het openen van de terrasdeuren. Zo voelt het buiten verassend aangenaam! U roept de anderen en neemt de wijn en de playlist mee naar de tuin.

Ultiem comfort door domotica tijdens de donkere dagen, in en om uw eigen huis.

U ook een WaltHuis?
Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

WaltHuis Domotica Premium Living Domotica Adviseur