Wat biedt Delta Dore voor de professional

Commercieel

Benut de kansen die de markt van professionele Smart Home oplossingen biedt. Het zeer veelzijdige en toekomstbestendige systeem van Delta Dore helpt iedere installateur om zijn omzet te vergroten.
De wereld van Delta Dore is helemaal draadloos en gaat uit van (bestaande) leidingen met centraaldozen. Voor de installateur is het aanbieden van een Delta Dore oplossing een kwestie van een standaard installatie uitrekenen en toevoegen welke Delta Dore apparatuur nodig is.

Nagenoeg alle huisautomatisering wensen kunnen worden ingevuld. Daarmee kun je simpel naast verlichting ook oplossingen bieden met inbraakbeveiliging, camera’s, raamdecoratie, poorten, zonwering, verwarming, detectie, enz.

WaltHuis Domotica levert Delta Dore uitsluitend aan de professionele installateur en zorgt voor uitgebreide ondersteuning. Dit geeft de professional een perfect startpunt en een sterke positie in een sterk groeiende markt.

Snelheid

Geen hakken en breken, in iedere situatie toepasbaar.

Aders worden zonder schroefklemmen in de ontvangers ingestoken. Aanstrippen, insteken en klaar!

Monteer de ontvangers achter de schakelaars en de app koppelt deze in 1 keer aan de gateway.
Ook kunnen ontvangers zonder app aan de ontvangers gekoppeld worden. Zo ben je tijdens het werk zeer flexibel.

De samengestelde pakketten zorgen dat je iedere situatie snel kan uitvoeren. Een wisselschakeling of kruisschakeling, een dimmer op 2 plekken bedienen: alles binnen een handomdraai!

Beheersbaar

De installateur houdt de controle. De draadloze communicatie is bi-directioneel, dat wil zeggen dat de ontvangers hun status terugkoppelen die te zien is in de app: aan, uit, x% gedimd, x% geopend, niet meer in het netwerk, storing, enz.

Als het nodig is kan de installateur op afstand meekijken met de gebruiker. Zodoende kan bepaald worden welke opvolgactie moet worden uitgevoerd en hoeveel spoed dat heeft: is er kortsluiting in een groep, of is de stekker van de schemerlamp uit het stopcontact, of is een scenario verkeerd aangepast. Zo bepaal je of je direct adviseert of dat je een bezoek op een ander moment inplant.

De commando’s worden door het veilige X3D draadloze protocol op 868,7 MHz tot 869,2 MHz door de MESH functie aan de ontvangers doorgegeven: Het oorspronkelijk bereik wordt iedere keer vergroot doordat het radiosignaal op elke ontvanger in het netwerk wordt herhaald.

De 868 MHz frequenties zijn veel langere radiogolven dan WiFi signalen en halen veel grotere afstanden en gaan makkelijker door muren en plafonds. Het gaat niet over WiFI dus het WiFI netwerk hoeft te worden aangepast.  Zo is ieder project altijd uitvoerbaar.

Zenders die batterijgevoed zijn hebben een autonomie van 8 tot 10 jaar bij normaal gebruik!

Eenvoud

Iedere elektro professional kan Delta Dore installeren!

Zonder speciale software of heel diepgaande opleiding kunnen de verschillende onderdelen met de smartphone geconfigureerd worden. Zenders worden eenvoudig aan de ontvangers gekoppeld waardoor simpele of uitgebreide schakelingen en ook scenario’s gemaakt kunnen worden.

Met de zeer toegankelijke app voor smartphone of tablet kunnen groepen, scenario’s, klokprogramma’s met astrofunctie geprogrammeerd worden. De app is voor iedere gebruiker te personaliseren, zelfs met gebruik van zelfgemaakte foto’s van de woonkamer, slaapkamer, tuin, enzovoorts!

De app werkt met een internet gateway, een hub. Het is geen ingewikkelde server en vooraf configureren van software is niet nodig.

Alleen de gateway aansluiten met een ethernetkabel op het modem is voldoende voor wereldwijde toegang.

Keuzevrijheid

Kies zelf het merk en type schakelmateriaal of gebruik de bestaande schakelaars! Alleen om te dimmen is een pulsschakelaar nodig, anders kan ook een gewone wipschakelaar gebruikt worden. Als het nodig is biedt de eigen Delta Dore zenderschakelaar altijd uitkomst.

Plaats de ontvangers op de meest gunstige plaats: achter de schakelaar, in de centraaldoos, als DIN rail module in de meterkast, enz.

Afstandsbedieningen maken het pakket bedieningsmogelijkheden compleet. Met een muurhouder blijft de remote niet rondslingeren en de sleutelhanger versie maakt dat de garagedeur geopend wordt EN de verlichting aan gaat.

Flexibel en schaalbaar

Vooraf of naderhand, een enkele woning of appartementengebouw, klein beginnen en later uitbreiden.

Ergens problemen met de bedrading? Alle zonwering van de hele verdieping bedienen met 1 schakelaar? Een “alles uit, rolluiken dicht” als je als laatste het bedrijf verlaat? Of een complete installatie inclusief beveiliging en technische meldingen?

Een woning of bedrijfspand, appartement of horeca, villa of schoolgebouw, ieder project begint met een Delta Dore oplossing en eindigt met een tevreden klant.

Veelzijdig

Delta Dore biedt de installateur de mogelijkheid om alle huisautomatisering disciplines toe te passen. Een project met een zonwering oplossing kan zeer eenvoudig worden uitgebreid met een gekoppelde thermostaat. 

  • Verlichting: schakelen, dimmen 230V, trafo, LED, DALI.
  • Verwarming: centraal, zones, digitale thermostaatknoppen, elektrische (IR) hoog vermogen schakelingen.
  • Raamdecoratie: screens en ook kantelbare lamellen.
  • Zonwering.
  • Inbraakalarm: een compleet systeem met stand alone werking en te koppelen aan dezelfde TYDOM app, detectoren direct koppelen aan ontvangers. 10 jaar batterij autonomie, 50 onderdelen/detectoren, 8 zones, tijdprogrammering, klasse 2 certificering.
  • Camera’s via LAN, PoE of WiFi, direct te zien in de app, beweging/zone pushmelding op smartphone en smartwatch, opnemen en terugzien van beelden, spreken/luisteren door de binnencamera via de Tydom app.
  • Poorten, deuren, hekken, rolluiken.
  • Visualiseren van energieverbruik.
  • Draadloos schakelen of complete huisautomatisering met Tydom 1.0 hub. Met of zonder Tydom, ook als er geen WiFi of internet is, de schakelaars werken altijd!

Veilig

Het draadloze X3D protocol is 128 bits encrypted. Zender en ontvanger werken bi-directioneel met terugkoppeling, de “rolling code” wordt continu aangepast.

Een veilige overdracht van de commando’s met minimaal zendvermogen (1 tot 5 mW) gedurende enkele milliseconden. Ter vergelijking: een mobiele telefoon zendt permanent uit met een zendvermogen van 600 tot 2000 mW.

Alle gegevens blijven in de woning, alles wordt door de gateway verwerkt zodat er geen enkele data wordt gedeeld met een server in de cloud.

Betrouwbaar

Delta Dore is een Europese fabrikant (Bonnemain, Frankrijk), opgericht in 1970 en heeft op dit moment 860 medewerkers, geeft 5 jaar garantie en is aanwezig in meer dan 40 landen. Delta Dore bezit meer dan 40 eigen patenten en maakt producten voor de professionele markt waarbij 8% van de omzet wordt besteed aan onderzoek en ontwikkeling.

Dat maakt Delta Dore een betrouwbare fabrikant voor nu en in de toekomst.