Heeft u de volgende wensen?

Verlichting, verwarming, zonwering en beveiliging en veel van uw andere elektrische apparatuur is vanuit één app te besturen. Zeer simpel te bedienen en veilig.

Wilt u uw verlichting aanzetten wanneer u niet thuis bent? Wilt u dat in het weekend de verwarming in uw thuiswerk kantoor en op de kinderslaapkamers op 18 graden laten? Wilt u als u op vakantie bent de sproeiers laten afgaan? Dat kan met Walthuis Domotica.

Hakken en breken is niet nodig. Ook hoeft u geen nieuwe schakelaars of verlichting. Wij kunnen namelijk uw bestaande schakelaars voorzien van een tussenschakelaars van Delta Dore, waardoor we die connectie kunnen koppelen aan de router. Hierdoor kunt u aan de slag met de app.

Uw bestaande schakelaar kan vanaf 100 euro toegevoegd worden. Wilt u alleen uw begane grond voorzien van slimme schakelaars? Geen probleem. Wilt u later uitbreiden? Ook geen probleem.

Uw dagelijkse routine gaat vanzelf op de dagen dat u dat wilt. Verwarming aan, rolluiken omhoog, tuinverlichting aan, u kunt het zo gek niet bedenken.

Dat snappen we goed bij WaltHuis Domotica. U hoeft maar een keer te betalen en er komen geen extra abonnementskosten bij.

Sterker nog, u krijgt al een melding op uw telefoon als de camera’s iets zien bewegen! Eerdere beelden zijn versleuteld opgeslagen en kun u met uw smartphone eenvoudig terugkijken en bewaren.

Wij komen bij u langs om samen met u uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Op die manier komen we tot een resultaat waar u nog jaren gelukkig van zult wonen.

De Delta Dore app is van zichzelf al overzichtelijk maar iedereen kan de app naar zijn eigen smaak aanpassen. Verschuiven van iconen, je favoriete lamp vooraan in het scherm, het “naar bed gaan” knopje op het beginscherm, iedereen kan het zelf!
De app kunt u ook zelf verfraaien door een zelf foto met uw eigen smartphone maken en die gebruiken als bedieningspaneel. Of een professionele foto laten maken, of een plattegrond. Dat ziet er niet alleen gaaf uit maar is ook zeer duidelijk.

Nu wordt het leuk! U kunt de TYDOM app gratis downloaden in de verschillende app stores voor smartphones en tablets, klik op de gewenste appstore:
iOS Appstore
Google Playstore

In de demomodus kunt u alle mogelijkheden proberen alsof het in uw eigen woning is. Bedien het licht, laat de rolluiken zakken, bekijk de camera’s, stel een scenario in, maak een klokprogramma die meeloopt met zonsondergang, zet het alarm aan. Alles kan, zelfs al een foto maken met uw eigen smartphone en die gebruiken in de demo woning!

Er is heel veel mogelijk. Voordat u door de bomen het bos niet meer kunt zien overleggen wij met u wat handig is om te doen. Het moet natuurlijk wel leuk blijven.

What happens in your home, stays in your home!
Alles werkt zonder internetverbinding en zolang er geen smart speaker gekoppeld wordt gaat er geen enkele data naar buiten.
Privacy first!

Alle informatie, handelingen, opgeslagen beelden, enz. wordt lokaal door uw TYDOM hub verwerkt en videobeelden worden in uw eigen camera’s opgeslagen. Er komt geen cloudopslag bij kijken zodat uw informatie binnenshuis blijft.
Daarbij is Delta Dore een Europees bedrijf dat de Europese regels naleeft.

U kunt zeer eenvoudig de app helemaal naar uw eigen smaak aanpassen, iedereen heeft zijn eigen instellingen.
Toch die lamp mee laten schakelen in een scenario? Kunt u zelf simpel aanpassen.
De kerstboom aan laten gaan als het donker wordt? Kunt u zelf regelen.

Gewone schakelaars weet iedereen te vinden. Zelfs de oppas weet hoe het licht aan gaat.

Dat is het uitgangspunt! De installateur zorgt voor een perfecte installatie en weet raad met lastige gevallen. Er is altijd een oplossing!
De TYDOM app geeft de installateur inzicht over de status van de apparatuur en kan daarmee juiste actie ondernemen.
Alle instellingen blijven in de apparatuur bewaard, ook als de stroom is uitgevallen.
De schakelaars blijven altijd werken, dus de lampen kunnen altijd gewoon aan en uit worden gezet.
Het systeem gaat niet over WiFi dus problemen met uw WiFi hebben geen invloed en uw Wifi netwerk hoeft niet te worden aangepast.
De apparatuur is van professionele kwaliteit en past in het dagelijks werk van de installateur.

Jazeker! Het X3D protocol van Delta Dore is 128 bits encrypted en past een rolling code toe: na iedere handeling een andere code.

Het krachtige X3D draadloze netwerk werkt volgens het MESH principe: iedere handeling wordt door ontvangers die achter de schakelaars gemaakt zijn weer doorgegeven aan andere ontvangers zodat afstanden en muren geen probleem zijn.
En anders zijn er speciale repeaters die ook buiten gebruikt kunnen worden.

Geen probleem. Of ik wil als ik ’s nachts uit bed de overloop op ga dat de lampen een klein beetje aan gaan zodat ik naar de badkamer kan zonder iedereen wakker te maken. Dit zijn juist de oplossingen die eenvoudig toe te passen zijn.

Dat kan via de app waar u ook bent. Of in de woning met een afstandsbediening of een gewone schakelaar. Gemak dient de mens!

De meeste kantelbare lamellen kunnen wij in iedere hoek draaien. Zo komt er toch nog voldoende licht naar binnen!

Uw gangbare scenario’s kunt u simpel in de agenda zetten. U kunt zelfs zorgen dat er iets gebeurt bij zonsondergang.

Geen probleem. Als u de app op een tablet gebruikt kunt u die aan de muur bevestigen. Door de app naar uw smaak in te delen en een gave foto van uw interieur te gebruiken ziet het er superstrak en duidelijk uit.
U kiest zelf uw tablet zodat u de kosten daarvoor zelf in de hand heeft.

U hoeft niet meer een rondje door uw woning te lopen om alle schemerlampen uit te zetten, de rolluiken te laten zakken en de verwarming lager te zetten. Gewoon 1 druk op de “welterusten” schakelaar!
Die schakelaar kan bij de gewone schakelaars zitten, of het kan met een afstandsbediening, of met de TYDOM app, of uw zegt “welterusten” tegen je smart speaker van Google of Alexa.
Om het nog makkelijker te maken zetten we dan de lampen in de trap en op de overloop alvast aan!

Dan zet uw met de afstandsbediening aan de sleutelhanger de verlichting aan, zet u het alarm uit en gaat de garagedeur open. Of u vraagt het aan de Google Assistent via de handsfree kit in uw auto.
Wees welkom!

Eindelijk kunt u in iedere kamer afzonderlijk de temperatuur regelen, super handig nu de kinderen thuis les krijgen en zij de kachel in hun kamer wel aan maar niet uit zetten.

Voor alle soorten verwarming is een oplossing. Elektrisch, InfraRood, CV, warmtepomp, koeling. Door het in 1 app alles te regelen blijft alles duidelijk.

Dat hoeft niet, een draadloos magneetcontact merkt dat het raam is geopend en zet de verwarming uit.

Is ook niet nodig. Een volledig draadloos alarm met een uitzonderlijk lange batterijduur van 10 jaar!
De installateur weet waar de juiste detectoren geplaatst moeten worden zodat je huis goed beveiligd is.
Het fraaie bedieningspaneel met aanraak toetsbediening geeft alle informatie zeer duidelijk weer.
Bij een complexere woning of bedrijfspand kan het alarm in 8 zones verdeeld worden.

Het alarm stuurt direct via het internet een pushmelding. Als het dubbel betrouwbaar moet zijn dan kan een SMS bericht via een apart SIM kaart verstuurd worden.

De rookmelder geeft zelf een zeer luid signaal, zorgt dat het alarm af gaat, kan alle lampen aanzetten, kan de rolluiken en hekken openen, stuurt een pushmelding naar je telefoon.

Dan zorgt de waterdetector dat de waterleiding gesloten wordt en je een melding op je telefoon krijgt.

De stroomdetector zorgt dat u een melding op je telefoon zodat u direct actie kunt ondernemen.

Door heel simpel een magneetcontact aan uw kledingkast deur te plaatsen zorgt deze dat de verlichting in de slaapkamer mee aan gaat.

Jazeker! Als u dat wilt kunt u de TYDOM app zonder extra apparatuur al koppelen aan uw Google account. Daarmee kunt u lampen bedienen, rolluiken of zonwering laten zakken, een scenario oproepen! Naar bed gaan wordt nog leuker door tegen uw smartspeaker te zeggen: “Ok Google, welterusten!” waarna de lampen uit gaan, de rolluiken zakken en de verwarming uit gaat.

Dat kan met de app of met de sleutelhanger afstandsbediening. Dan kunt u ook gelijk de verlichting in de woning aanzetten.