Delta Dore Veiligheid

Een compleet Delta Dore draadloos inbraakalarm pakket wordt zonder hakken en breken door de professional geïnstalleerd.

De centrale communiceert ook met andere Delta Dore detectoren om u te waarschuwen. Rookdetectie, waterdetectie, stroomuitval, enz.

De centrale kan gekoppeld worden aan de Tydom app zodat u met een pushmelding op uw smartphone en smartwatch geïnformeerd wordt.

Alle apparatuur is draadloos en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN50131.

  • EN50131-1, EN50131-3 Grade 2
  • EN50130-5, Environment Class II

Delta Dore apparatuur communiceert draadloos in zeer korte tijd van minder dan 1 seconde met een laag vermogen.

De batterijen hebben een buitengewoon lange levensduur van 10 jaar.

Camera’s

Delta Dore CCTV camera’s kunnen ook zonder alarmcentrale aan de Tydom app worden toegevoegd en worden bekabeld op het LAN netwerk aangesloten (PoE) of maken via wifi verbinding met het thuisnetwerk. 

Bewegingsdetectie wordt met de Tydom app ingesteld: de gevoeligheid, welke gebieden van het beeld en welke grens niet mag worden overgestoken. 

Als de camera’s beweging detecteren sturen deze een pushmelding naar smartphone en tablet zodat u gewaarschuwd wordt, tegelijkertijd worden de beelden opgenomen met 5 seconden voorafgaand aan de detectie. De beelden kunnen met de Tydom app worden teruggekeken.

De binnencamera heeft een speaker en microfoon om zo via de Tydom app met uw smartphone via de camera te kunnen spreken en luisteren. De speaker van de binnencamera kan ook gebruikt worden om gedetecteerde beweging een luide sirene te laten klinken.