Vraag naar de mogelijkheden voor uw huis:

Alles in uw huis besturen met één veilige app:

Camera en Alarm

Temperatuur

Verlichting

Zonwering

Verbruik

Accesoires

De voordelen van een WaltHuis

Uw (bestaande) verlichting, verwarming, zonwering en beveiliging besturen met één veilige app. Hakken en breken is niet nodig. Duur? Welnee. Vanaf € 885,- kunt u uw huis voorzien van een basisconfiguratie om bijvoorbeeld uw licht op afstand te bedienen. Voor meer in domotica bel WaltHuis Domotica.

Alles besturen vanuit één veilige app

Uw (bestaande) verlichting, verwarming, zonwering en beveiliging besturen met één veilige app. Eenvoudig te bedienen.

Uw wensen gerealiseerd

Na het bespreken van uw wensen maken we een configuratieplan voor u.

Hakken en breken is niet nodig

We hoeven geen leidingen in uw muren te frezen. Ook uw bestaande verlichting kan omgezet worden naar een WaltHuis.

Alle verlichting vanuit een punt geregeld

U kunt al uw verlichting instellen vanuit één app. Sla instellingen op voor bepaalde tijden en dagen.

Bestuur uw woning in de app met foto's van uw woning

Alles werkt zelfstandig EN is te bedienen met één app voor smartphone en tablet. De app is voor iedereen zeer duidelijk en kan voor iedere gebruiker naar eigen smaak ingedeeld worden.
Om het nog fraaier te maken kunt u ook een zelfgemaakte foto gebruiken.
Meer weten? Bel WaltHuis Domotica.

Heeft u de volgende wensen?

Verlichting, verwarming, zonwering en beveiliging en veel van uw andere elektrische apparatuur is vanuit één app te besturen. Zeer simpel te bedienen en veilig.

Wilt u uw verlichting aanzetten wanneer u niet thuis bent? Wilt u dat in het weekend de verwarming in uw thuiswerk kantoor en op de kinderslaapkamers op 18 graden laten? Wilt u als u op vakantie bent de sproeiers laten afgaan? Dat kan met WaltHuis Domotica.

Hakken en breken is niet nodig. Ook hoeft u geen nieuwe schakelaars of verlichting. Wij kunnen namelijk uw bestaande schakelaars voorzien van een tussenschakelaars van Delta Dore, waardoor we die connectie kunnen koppelen aan de router. Hierdoor kunt u aan de slag met de app.

Uw bestaande schakelaar kan vanaf 100 euro toegevoegd worden. Wilt u alleen uw begane grond voorzien van slimme schakelaars? Geen probleem. Wilt u later uitbreiden? Ook geen probleem.

Uw dagelijkse routine gaat vanzelf op de dagen dat u dat wilt. Verwarming aan, rolluiken omhoog, tuinverlichting aan, u kunt het zo gek niet bedenken.

Sterker nog, u krijgt al een melding op uw telefoon als de camera’s iets zien bewegen! Eerdere beelden zijn versleuteld opgeslagen en kunt u met uw smartphone eenvoudig terugkijken en bewaren.

Nu wordt het leuk! U kunt de TYDOM app gratis downloaden in de verschillende app stores voor smartphones en tablets, klik op de gewenste appstore:
iOS Appstore
Google Playstore

In de demomodus kunt u alle mogelijkheden proberen alsof het in uw eigen woning is. Bedien het licht, laat de rolluiken zakken, bekijk de camera’s, stel een scenario in, maak een klokprogramma die meeloopt met zonsondergang, zet het alarm aan. Alles kan, zelfs al een foto maken met uw eigen smartphone en die gebruiken in de demo woning!