Ervaar zelf de ultieme domotica beleving

De ultieme WaltHuis Domotica beleving ervaart u in onze conceptstores.

High-end domotica is puur een beleving. Net als dat na een geslaagde proefrit in die ene auto alle superlatieven die u al in de brochure had gelezen een andere betekenis krijgen. Dan valt alles op zijn plaats.

In onze conceptstores in Hasselt (B) en Knokke-Heist (B) zijn echte woonsituaties voorzien van de B&B Home domotica filosofie. Daar zijn subtiel en op de juiste wijze installaties van verschillende fabrikanten in één beheersysteem geïntegreerd: in het B&B Homesystem. U beleeft er het ultieme gevoel van comfort, veiligheid en energiebeheer.

Bent u zich aan het oriënteren wat high-end domotica in uw nieuwe woning voor u kan betekenen en ondervinden hoe wij met u en uw medebewoners meedenken? Of bent u als installateur/ architect/ ontwikkelaar nieuwsgierig hoe onze domotica aanpak uw projecten naar een hoger niveau zal brengen?
Dan kunt u die ervaring opdoen door vrijblijvend contact met ons op te nemen via het formulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan contact met u op voor het doornemen van uw project en het maken van een afspraak.

WaltHuis Domotica, zo voelt thuis.