Nieuwe TYDOM HOME en TYDOM PRO

Delta Dore logo

NIEUWE TYDOM GATEWAYS

Een belangrijk nieuw product, eigenlijk 2 producten, zijn de nieuwe versies van de belangrijke TYDOM 1.0 namelijk de TYDOM HOME en de TYDOM PRO.
Hierdoor is vanaf nu de TYDOM 1.0 niet meer leverbaar.

EEN NIEUW ONTWERP

De nieuwe Delta Dore hubs maken een snelle installatie mogelijk. Ze zijn geschikt voor iedere woning, appartement of bedrijfsgebouw (nieuw of bestaand). De functies zijn hetzelfde, alleen het formaat verandert, voor meer flexibiliteit en meer keuze! En nu is er op elke hub een QR-code beschikbaar. Deze leidt naar een webpagina met details over het gebruik en de installatie.

TYDOM HOME

Met een meer uitgesproken ontwerp en dankzij het nieuwe formaat kan deze gemakkelijk worden geïntegreerd in het interieur van uw klanten.

De voordelen:

  • “Satijnafwerking” die prettig aanvoelt en het product meer hoogwaardige uitstraling geeft.
  • Wit indicatielampje, discreter en in de app uit te schakelen.
  • Duidelijk minder hoge behuizing.

TYDOM PRO

Voor een ideale plaatsing in de meterkast van een woning. Met een breedte van slechts 2 DIN modules is Tydom Pro de kleinste hub op de markt!
Dankzij de optionele externe antenne kan hij zelfs worden toegepast in metalen kasten.

De voordelen:

  • MAC-adres zichtbaar vanaf de voorkant
  • Een design dat aansluit bij onze modulaire producten (Tyxia)
  • Eenvoudige installatie dankzij de positie van de connector

ÉÉN ENKELE APP

De Tydom app is beschikbaar in de App Store en Google Play en is de enige app waarmee alles in je huis bediend wordt. Een gratis, veilige app ZONDER ABONNEMENT.

Bewoners kunnen zelf gebruikers toevoegen en indien nodig een installateur (tijdelijk) toegang geven zonder het doorspelen van persoonlijke wachtwoorden. Net zo gemakkelijk kan de toegang van gebruikers of installateurs weer worden ingetrokken.

De Tydom-app is ook met een pro-account voor de installateur waarmee…

  • Eenvoudig details van lopende installaties met officiële Delta Dore technische ondersteuning gedeeld kunnen worden, of indien nodig met een collega of met een andere installateur.
  • Alle actieve projecten overzichtelijk weergegeven worden.

 

HEEFT UW KLANT AL EEN TYDOM 1.0?

Een bestaande Tydom 1.0 kan vervangen worden door een Tydom Home of Pro.

LET OP BIJ HET VERVANGEN:

  • Er komt binnenkort een nieuwe versie van de TYDOM app beschikbaar die een automatische migratie van de configuratie van de bestaande TYDOM 1.0 naar de TYDOM Home of TYDOM Pro mogelijk maakt.

 

VOORDAT DE JUISTE FIRMWARE EN APP VERSIE BESCHIKBAAR IS zal de gehele configuratie van de oude TYDOM HANDMATIG opnieuw in de nieuwe TYDOM moeten worden uitgevoerd: ontvangers opnieuw moeten opnieuw gekoppelde, momenten moeten opnieuw worden aangemaakt, scenario’s moeten opnieuw worden geconfigureerd.

  • Gekoppelde stemassistenten (Google Home of Alexa) zullen altijd opnieuw geconfigureerd moeten worden op de nieuwe Tydom.

 

Als uw klant bij na de vervanging de oude TYDOM 1.0 wil houden voor alternatief gebruik, kunt u zeker overwegen om op de oude TYDOM 1.0 een FABRIEKSRESET uit te voeren om de volledige configuratie van de oude hub te verwijderen.
LET OP! Dit moet worden gedaan buiten het draadloze bereik van de gekoppelde ontvangers: zorg dat de oude TYDOM buiten het bereik van de koppelde ontvangers in de woning wordt gereset (idealiter meer dan 300 m), dit om te voorkomen dat de hele nieuwe configuratie verloren gaat.

 

WAT GEBEURT ER MET REEDS GEINSTALLEERDE TYDOM 1.0 HUBS?

Tydom 1.0 is niet langer beschikbaar, maar alle geïnstalleerde units zullen blijven functioneren binnen hun bestaande installatie en zullen natuurlijk compatibel blijven met de TYDOM-app.

 

TYDOM HOME & PRO, HET GROOTSTE ECOSYSTEEM OP DE MARKT

Met de Delta Dore Tydom Home- en Pro-hubs past ieder slim huis zich dankzij radiotechnologie aan de wensen en behoeften van uw klanten aan. Overweeg om uw klanten extra functies aan te bieden naast hun oorspronkelijke wensen!

 

Meer weten? Vul het formulier onderaan de pagina in en ontvang onze brochure. Een van onze experts zal contact met u opnemen voor advies en de levermogelijkheden met u bespreken. U krijgt gegarandeerd een betrouwbare en duurzame installatie.