Walthuis Domotica Premium Living Domotica Adviseur

Over ons

Als oprichter en drijvende kracht van WaltHuis Domotica ben ik ruim 20 jaar actief in de elektro installatie wereld in verschillende functies van hoofd verkoop tot commercieel directeur.
In de periode van 2004 tot 2015 heb ik mij ontfermd over de afdeling domotica en heb in die periode zeer nauw samenwerkt met Bits & Bytes (Hasselt, Belgie), de fabrikant van het B&B Homesystem.
Na 2015 was ik gedurende 3 jaar naast mijn dagelijkse directiefunctie ook als domotica ambassadeur actief en vond 2019 een goed moment om met WaltHuis Domotica te starten.

Door een grote betrokkenheid, brede ervaring en vooral een sterke kijk op behoeftes van de klant helpen we ervoor te zorgen dat de eindgebruiker echt de meerwaarde van domotica zal ervaren en bij de woonbeleving het WaltHuis gevoel te geven.

Wij zorgen dat de juiste keuze maakt tussen:
Het toegankelijke huisautomatisering systeem van Delta Dore dat zorgt voor modern gemak en in iedere woning is toe te passen, bestaand of nieuwbouw.
Het high-end domoticasysteem van B&B Homesystem dat alle technieken in een woning echt met elkaar laat communiceren om die ultieme woonbeleving voor u te realiseren.

WaltHuis Domotica helpt de installateur en de eindgebruiker om een professioneel Smart Home voor IEDEREEN mogelijk te maken.

U ook een WaltHuis? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Michael Walthuis
06-10719817