Walthuis Domotica Premium Living Domotica Adviseur

Over ons

Als oprichter en drijvende kracht van WaltHuis Domotica ben ik ruim 20 jaar actief in de elektro installatie wereld in verschillende functies van hoofd verkoop tot commercieel directeur.
In de periode van 2004 tot 2015 heb ik mij ontfermd over de afdeling domotica en heb in die periode zeer nauw samenwerkt met Bits & Bytes (Hasselt, Belgie), de fabrikant van het B&B Homesystem.
Na 2015 was ik gedurende 3 jaar naast mijn dagelijkse directiefunctie ook als domotica ambassadeur actief en vond 2019 een goed moment om met WaltHuis Domotica te starten als exclusief importeur van het B&B Homesystem in Nederland.

Door een grote betrokkenheid, brede ervaring en vooral een sterke kijk op behoeftes van de klant helpen we ervoor te zorgen dat de eindgebruiker echt de meerwaarde van domotica zal ervaren en bij de woonbeleving het WaltHuis gevoel te geven.

We doen dit met volledige ondersteuning van de fabrikant Bits&Bytes en samen met een aantal professionals in het midden- en hoger segment woningen, kantoren en horecagelegenheden in heel Nederland.

WaltHuis Domotica is: maatwerk laten aansluiten op gezamenlijke wensen en daarbij ieders voorkeur respecteren in een persoonlijke en praktische aanpak waarbij we werken op basis van samenwerking tussen alle betrokken partijen.

U ook een WaltHuis? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Michael Walthuis
06-10719817