ONZE PARTNERS

WaltHuis Domotica is in Nederland exclusief importeur van het high-end B&B Homesystem en is voor eindgebruikers, architecten en ontwikkelaars het aanspreekpunt om de wensen en behoeftes op de juiste manier op de mogelijkheden af te stemmen waarbij de uitgangspunten van de klant altijd centraal staan.

Fabrikant Bits&Bytes werkt al sinds 2004 samen met Walthuis en verleent volledige ondersteuning voor nieuwe en bestaande projecten.

Voor uitlevering in Nederland werken wij samen met geselecteerde dealers en installerende preferred partners.
Onze preferred partners installeren in het hogere segment woningen, kantoren, horeca en hotel projecten en zijn gespecialiseerd in de aanleg van lichtinstallaties, inbraakalarm, CCTV, audio/video HomeCinema systemen, deurcommunicatie en data netwerken en hebben een van nature zeer sterke affiniteit met uitgebreide domotica systemen.

Bits & Bytes

Bits & Bytes (Hasselt, België) is fabrikant van het B&B Homesystem en werd opgericht in 1984. Sindsdien heeft B&B een uitstekende reputatie opgebouwd in de

Lees verder »
WaltHuis Domotica Premium Living Domotica Adviseur

Conceptstores

Het echte WaltHuis Domotica gevoel kunt u beleven in een van onze concept stores net over de grens in België. Deze volledig ingerichte demo woningen

Lees verder »