Toegangscontrole, weet wie er binnen komt

Hekken en deuren openen met uw vinger, met uw smartphone of met uw toegangscode. De deur gaat van het slot, hekken schuiven open. Maar er gebeurt meer.

Het B&B Homesystem weet namelijk WIE er binnenkomt en reageert daar voor iedereen anders op.
Ook de dag of het tijdstip, de temperatuur buiten, wie er al binnen is, het zorgt allemaal dat de woning zich op de juiste manier aanpast.

In uw werkkamer klinkt door de speaker het bericht dat de deur wordt geopend en meldt ook wie er binnenkomt zodat u ervoor kunt kiezen om uw werk te onderbreken en de bezoeker te verwelkomen.

Als u op vakantie bent en de schoonmaak opent de deur op een niet afgesproken dag  ontvangt u een bericht op uw smartphone. In de tekst staat wie de deur heeft geopend en u ziet met de camera’s dat er daadwerkelijk wordt schoongemaakt. Bij terugkomst toch maar even vertellen dat u dit liever van tevoren weet.

Gasten kunnen met hun eigen telefoon toegang krijgen tot het parkeerterrein. Een dubbele verificatie zorgt ervoor dat hier geen misbruik van kan worden gemaakt. Omdat u een melding op uw  U krijgt een melding op uw smartphone en belt zelf uw gasten om te controleren of het de juiste personen zijn om vervolgens op afstand het gastenverblijf te openen.

WaltHuis Domotica, volledige controle over uw woning!

B&B Home Siedle vingerscan