TYDOM app, alles onder uw vingers

Delta Dore logo

Domotica gateway voor bediening thuis of van waar ook ter wereld

De Tydom 1.0 is de verbinding tussen uw smartphone / tablet en uw woning. Dit handige kastje zorgt ervoor dat alle apparatuur met een paar vingertikken bediend kan worden en dat u zelf in controle blijft over hoe de apparatuur werkt.

Het functioneert direct zonder ingewikkelde instellingen in internetapparatuur. Het is een kwestie van 1 kabel aansluiten.
Belangrijk om te weten is dat alle informatie door de Tydom 1.0 lokaal verwerkt wordt zonder dat er informatie naar een server verstuurd wordt. Dat betekent dat alle data privé blijft en dat de Tydom ook werkt als de internetverbinding er even niet is.

Met de gratis TYDOM app voor smartphone en tablet De TYDOM 1.0 gateway is de verbinding tussen uw woning en uw smartphone of tablet.

De voordelen van de TYDOM 1.0 :

  • Voeg alle apparatuur in de woning samen en beheer alles op 1 plek: verwarming, alarm, garagedeuren, poorten, gordijnen, verlichting, camera’s
  • Informatie over verschillende onderdelen, zoals hoe warm het is, hoe ver de rolluiken geopend zijn, staat het alarm aan, enz.
  • Een simpele en gebruiksvriendelijke TYDOM app voor smartphone en tablet om alle apparatuur op afstand te bedienen
  • Gratis app ZONDER ABONNEMENT
  • Pas de app aan naar eigen smaak, zet de favoriete iconen vooraan, of gebruik een zelfgemaakte foto van de woonkamer!
  • Meerder Delta Dore projecten in dezelfde app te gebruiken en zeer simpel te schakelen tussen verschillende locaties zoals de installatie thuis, op kantoor, de vakantiewoning, de verhuurde panden, etc.
  • Blijvende doorontwikkeling van de toepassingen waarbij bestaande apparatuur altijd bruikbaar blijft in het Delta Dore ecosysteem

 

Meer weten? Vul het formulier onderaan de pagina in en ontvang onze brochure. Een van onze experts zal contact met u opnemen voor advies en de levermogelijkheden met u bespreken. U krijgt gegarandeerd een betrouwbare en duurzame installatie.