B&B Home Veiligheid

Natuurlijk is beveiligen een kwestie van een goede basis zoals inbraakveilige ramen en sloten. Daarbij zorgt elektronische beveiliging voor een extra barrière.
Verschillende systemen houden u en uw bezittingen in de gaten en u gaat gerust van huis als u weet dat alle systemen met elkaar samenwerken zonder dat u zelf als een soort luchtverkeersleider alles in de gaten wilt houden.
Meedenken over uw beveilingsplan kan opties aan het licht brengen waar u niet eerder aan had gedacht en daarmee de beveiliging samen met domotica naar een hoger level brengen.
Deuren vanzelf afsluiten, een panicroom in werking zetten, op het juiste moment de juiste camerabeelden direct voorhanden, het zijn combinaties van verschillende technieken die door domotica worden aangestuurd.
Ook detectie van gassen, brand, water en daarmee gerichte meldingen door het domotica systeem dragen bij aan uw gevoel van veiligheid, gevoel van controle.

Uw woning is tegenwoordig digitaal verbonden met de buitenwereld. Met het B&B Homesystem zijn het niet tal van losse apps die allemaal via een eigen clouddienst uw privacygevoelige informatie verspreiden maar wordt alles door uw eigen server in uw woning bijgehouden.
Het op afstand benaderen van de server gebeurt enkel met toestemming van de bewoner op strikt daarvoor toegelaten apparaten en is te allen tijde terug te zien in het logboek op uw domotica server.