Alarm

Met het B&B Homesystem kunt u kiezen voor een alarm met aparte contacten direct op de B&B Homeserver, of u kiest voor een separaat en gecertificeerde alarminstallatie waarbij de alarmcentrale via een digitale koppeling met de B&B Homeserver communiceert.
Het alarm zorgt dat de camera’s geactiveerd worden als er iemand zich in het zichtbereik bevindt en de beelden bekijkt u op uw TV of op uw touchscreen.

Mogelijkheden voor het alarm:

  • Grafische visualisatie van het gehele alarmsysteem op het touchscreen, smartphone of tablet
  • Bij alarm krijgt u een melding via een luidspreker of een SMS en doorschakeling naar de meldkamer
  • Sturing van verlichting of van de verwarming in de woning door de sensoren van het alarmsysteem
  • Acties uitvoeren bij het in- of uitschakelen van het alarm
  • Paniek toets

Voorbeelden:
U wordt ’s nachts gewekt door het luidsprekertje in de slaapkamer dat meldt: “Er is iemand in de tuin”. Vanuit uw bed bekijkt u de beelden van uw beveiligingscamera en ziet u iemand aan de achterdeur morrelen. Automatisch schakelt u de buitenverlichting aan en geeft u een alarm. De dief voelt zich betrapt en maakt zich uit de voeten voor hij de kans krijgt om binnen te dringen. Maar hij is wel gefilmd!

Met de paniek toets voelt u zich veilig, stel: u bent alleen thuis en u vermoedt ongewenst bezoek. Met één druk op de alarmtoets schakelt u de lichten in huis uit en schakelt u de buitenverlichting aan. U bent van buitenaf niet zichtbaar maar u kunt zelf precies zien wat er buiten gebeurt.

WaltHuis Domotica B&BHome 10inch touchscreen