Camerabewaking

De camerabeelden bekijkt u op het touchscreen direct in de B&B Home gebruikersinterface, maar ook het bewegen of inzoomen gebeurt direct op het touchscreen.
De camera’s maken ook een foto van elke persoon die aanbelt of als een sensor zoals bijvoorbeeld een deurkruk contact geactiveerd wordt of in het zicht van de camera loopt. Zo kunt u later heel snel en eenvoudig het tijdstip terugzoeken en de juiste bewegende beelden bekijken om te zien wie er tijdens uw afwezigheid heeft gekeken of u thuis was of zich toegang tot uw woning of bedrijf heeft proberen te verschaffen.

Mogelijkheden voor camerabewaking:

  • Iemand belt aan of opent een van uw buitendeuren, het speakertje meldt “Er wordt aangebeld” of “Deur open” zodat u direct weet waarop u kunt reageren. Het touchscreen schakelt direct naar de camera van de videofoon, zoomt de buitencamera in en richt deze op de deur, zo kunt u al vanachter het kookeiland bepalen of u deze bezoeker te woord wilt staan of dat u zich naar de hal begeeft.
  • Alarmsturing: sensoren van het alarm geven aan waar er beweging is en sturen de beweegbare camera’s om in de juiste richting te gaan kijken en zoomen sterk in om de juiste opnames te maken
  • Foto’s: foto’s worden door het B&B Homesystem gemaakt om later eenvoudig de opgenomen beelden terug te kijken