Remote bediening

Via het internet kunt u van waar dan ook ter wereld het B&B Homesystem bedienen. Dit kan zowel met een PC, smartphone als met een tablet.
Via de B&B Home client app die u gratis kunt downloaden vanuit de App Store of Play store kunt u uw smartphone gebruiken als fraaie universele afstandsbediening.

Met een tablet kunt u van overal ter wereld alle functies van het domoticasysteem bekijken en bedienen: bekijk wie er aanbelt, zet de verwarming een paar graden lager, enz.

Met uw mobiele telefoon kunt u op verschillende manieren uw B&B Homesystem bedienen:
U belt een bij u bekend nummer waar het domoticasysteem op is aangesloten om zodoende een actie te laten uitvoeren, bijvoorbeeld vanuit uw auto om zo de poort te openen. Het systeem neemt het gesprek niet aan maar de actie wordt wel uitgevoerd zonder dat u hiervoor telefoonkosten hoeft te betalen. Voor de zekerheid neemt het B&B Homesystem alleen dergelijke opdrachten aan van “bevriende” telefoons zoals het toestel waarmee u naar de woning belt dat door middel van nummerherkenning wordt geïdentificeerd.
Ook kunt u met een SMS of een cijfertoets bepaalde acties uitvoeren.

Messenger
Via simpele tekstcommando’s kunt u via uw GSM van waar ter wereld de status van het domoticasysteem opvragen en het systeem bedienen.